Bra Bettskena

Välja Bettskena

välja bettskenaEn bra bettskena kan vara lösningen som motverkar att du vaknar upp med huvudvärk och ont i käken.

Du kan bekvämt och enkelt köpa en smidig bettskena online som kan ge dig en lösning mot huvudvärk p.g.a. tand pressning. Att drabbas av spänningshuvudvärk är relativt vanligt vissa har sporadiska problem och andra har större problem. En bettskena  skapar ett skyddande lager mellan tandraderna, och ha en jämn yta som undre tandraden kan glida mot.

Den ska även hjälpa till att  separera käkarna tillräckligt för att skapa en avslappning käkmuskulaturen vid tandgnissling. En bra bettskena kan hantera både tandgnissling som tandpressning. Utgångspunkten är att ha en skön lätt  bettskena som fyller de allra flestas behov.Här kan du läsa mer om vad du kan tänka på när du ska välja bettskena.

Rengöring

Att hålla tänderna och skenan ren är viktigt för att slippa onödiga tandläkarbesök. Skenan kan man rengöra med mjuk tandborste och lite tandkräm eller eventuellt lite diskmedel. Det finns även tabletter som går att inhandla på apoteket när man vill rengöra bettskenan.

På denna sida hittar  du mer information http://www.köpa-bettskena.se/

En professionell skena som är utprövad av en tandläkare kostar ca 2-3000kr och en bra mjuk skena kostar ca 600kr. En billigare skena är ett klokt val för att denna kan du byta ut oftare och detta ge dig en bättre munhygien. Vänta inte om du har problem besök tandläkare direkt om du har stora problem. Stress är en vanlig orsak till att man gnisslar tänder och sover dåligt. Att förändra livsstilen kan ha en stor påverkan på din sömn och välmående. Även om en bettskena kan vara en bra lösning så är det klokt att försöka komma till botten till problemet så att du slipper att använda bettskena under en längre period i ditt liv.

 

Schampo mot Håravfall

Motverka Håravfall

motverka-haravfallAtt förlora hår kan vara jobbigt för självförtroendet. Det bästa man kan göra är att på börja behandling så snart som möjligt för att motverka håravfall. Ett bra naturligt val är cicamed shampoo som hjälper håret naturligt.

Ett schampo kan hjälpa håret att få den näring och vitalitet  det behöver. Generellt fungerar schampon mot håravfall bäst som  en förebyggande  åtgärd eller mot mindre besvär.

Om håravfallet är kraftigt  eller sker snabbt behöver man ofta använda receptfria eller receptbelagda behandlingar.

Motverka DHT
Vissa schampo mot håravfall verkar genom att de innehåller ämnen som minskar produktionen av ett hormon som gör att hårsäckarna slutar  att producera hår, detta hormon kallas för DHT.

Hårsäckarna slutar att producera hår.

Hårsäckar som slutar att producera hår är den vanligaste anledningen till att män och kvinnor tappa hår. Genom att stoppa hormonet DHT läker hårsäckarna, detta leder till att hårförlusten bromsas och hårsäckarna börjar att producera nytt hår  åter igen.  Det är klokt att börjar  behandla håravfall så snabbt som möjligt för att få bästa möjliga resultat. Ju fortare du finner en bra behandling ju större möjligheter har du att bromsa håravfallet! Det kan vara svårt att hitta rätt behandling,men det är möjligt för dom flesta personer att finna bra lösningar. Ett receptbelagt preparat med påvisad effekt är propecia. Det kan vara en bra men dyr lösning på problemet. Det finns även andra hårstimulerande behandlingar. En laserkam kan var en bra engångsinvestering. idag finns det även en  ny typ av laserhjälm mot håravfall.

Ge inte upp idag finns det bra lösningar!